Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

A văzut un băiețel sărac în fața unui magazin de încălțăminte, iar femeia s-a apropiat de el și l-a întrebat ce face acolo. Cu ochii în lacrimi, micuțul i-a spus secretul său.

in Educational de

A văzut un băiețel sărac în fața unui magazin de încălțăminte, iar femeia s-a apropiat de el și l-a întrebat ce face acolo.

Cu ochii în lacrimi, micuțul i-a spus secretul său. „I-am cerut lui Dumnezeu să îmi dea o pereche de pantofi”.

Impresionată de mărturisirea copilului de zece ani, femeia l-a luat de mână și a intrat cu el în magazin.

A cerut angajaților să o ajute cu 10 perechi de șosete groase, apoi a întrebat dacă ar avea de unde să ia un bol, apă caldă și un prosop. Femeia a așezat băiețelul pe un scaun, a tras bolul și a pus apă caldă în el, apoi a spălat picioarele lui mici și le-a șters cu un prosop.

„Am terminat… acum hai să probăm și o pereche de cizme”. Băiețelul și-a ales niște cizmulițe îmblănite, numai bune pentru iarna grea ce își intra în drepturi.

După ce au ieșit din magazin, femeia l-a mângâiat pe cap și l-a întrebat: „Spune-mi, îți este bine acum? Te simți mai bine?”

Însă când se pregătea să plece, băiatul a prins-o de mână, s-a uitat la ea cu lacrimi în ochi și a întrebat-o: „Sunteți soția lui Dumnezeu?”, scrie kudika.ro.

Ultimile din

Mergi la SUS