Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

A susținut din prima clipă că e unchiul Alexandrei Măceșanu, iar acum s-a aflat. Cine sunt, de fapt, cei trei copii ai lui Cumpănașu?

in Sanatate de

Unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în Caracal, are grijă ca de ochii din cap de cei trei copii ai lui.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în Caracal, are grijă ca de ochii din cap de cei trei copii ai lui, Emma, Dana și Petruț. De altfel, recent, Cumpănașu a și răbufnit în spațiul public, relatând că există amenințări la adresa acestora.

”Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere. Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată. Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu. Unchiului Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu are grijă de cei trei copii ai săi ca de ochii din cap, dovadă și faptul că a solicitat protecție oficială pentru familia lui.

Ultimile din

Mergi la SUS