Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

„A scos 7.000 de lei de la păcănele în câteva minute.” Motivul pentru care a fost luat de politie imediat! Cum a reusit

in Diverse de

Un tânăr de 16 ani din Arad s-a lăudat că a scos 7.000 de lei de la păcănele, ocazie cu care polițiștii l-au ridicat și l-au dus la audieri. 

Se pare că banii fuseseră furați din sertarul casei de marcat al unei săli de jocuri de pe raza municipiului. Minorul este cercetat pentru fapta sa de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un minor de 16 ani, din Arad, care, în data de 20 august, ar fi sustras suma de 7.000 de lei din sertarul casei de marcat al unei săli de jocuri de noroc de pe raza municipiului. Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a minorului, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din auto și societăți comerciale de pe raza municipiului”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Sursa: Observator.tv

Ultimile din

Mergi la SUS