A murit la câteva minute după ce a mâncat un sandviș cu pui banal. Ce au descopeit la autopsie. GREȘEALA care poate fi FATALĂ pe care o facem toți când mâncăm în oraș

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un adolescent britanic a murit după ce a mâncat un sandviș cu pui la restaurant, în timp ce își sărbătorea ziua de naștere. Tânărul a suferit o reacție alergică care i-a fost fatală.

Owen Carrey a murit în 2017, după ce a consumat un sandviș care era marinat în lapte bătut. Tânărul se afla la un restaurant alături de prietenii lui pentru a sărbători ziua în care împlinea 18 ani, potrivit Daily Mail.

După ce i-a explicat cu atenție chelnerului că este alergic la anumite alimente, el a comandat un piept de pui la grătar, fără chifle sau sos, salată fără dressing și cartofi prăjiți.
După câteva înghițituri, tânărul a început să se simtă rău și să aibă o reacție alergică manifestată printr-un atac sever de astm. El s-a prăbușit și și-a pierdut cunoștința în brațele iubitei lui.

La doi ani de la accident, autoritățile au concluzionat că membrii restaurantului nu i-au arătat tânărului documentul care specifică în detaliu ingredientele fiecărui preparat din meniu. Asta deși Owen i-a alertat că are mai multe alergii. Mai târziu, familia a aflat că și dacă i-ar fi arătat nu ar fi conta. Faptul că este folosit laptele bătut pentru a marina carnea, nu era specificat în meniu.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...