A murit la câteva minute după ce a mâncat un sandviș cu pui banal. Ce au descopeit la autopsie. GREȘEALA care poate fi FATALĂ pe care o facem toți când mâncăm în oraș

in ExtraNews

Un adolescent britanic a murit după ce a mâncat un sandviș cu pui la restaurant, în timp ce își sărbătorea ziua de naștere. Tânărul a suferit o reacție alergică care i-a fost fatală.

Owen Carrey a murit în 2017, după ce a consumat un sandviș care era marinat în lapte bătut. Tânărul se afla la un restaurant alături de prietenii lui pentru a sărbători ziua în care împlinea 18 ani, potrivit Daily Mail.

După ce i-a explicat cu atenție chelnerului că este alergic la anumite alimente, el a comandat un piept de pui la grătar, fără chifle sau sos, salată fără dressing și cartofi prăjiți.
După câteva înghițituri, tânărul a început să se simtă rău și să aibă o reacție alergică manifestată printr-un atac sever de astm. El s-a prăbușit și și-a pierdut cunoștința în brațele iubitei lui.

La doi ani de la accident, autoritățile au concluzionat că membrii restaurantului nu i-au arătat tânărului documentul care specifică în detaliu ingredientele fiecărui preparat din meniu. Asta deși Owen i-a alertat că are mai multe alergii. Mai târziu, familia a aflat că și dacă i-ar fi arătat nu ar fi conta. Faptul că este folosit laptele bătut pentru a marina carnea, nu era specificat în meniu.


Loading...