A fost găsită Cosmina Ionela Vlad, fata dispărută la Brăila

in ExtraNews de

Poliţiştii din Brăila informează că au găsit-o pe Cosmina Ionela Vlad, fata dispărută din Brăila, dată în urmărire naţională şi internaţională, după 20 de zile de la dispariţie.

Cosmina Ionela Vlad a fost depistată pe raza localităţii Bărăganul şi a precizat că nu doreşte să se întoarcă acasă. Ea a spus că în tot acest timp, în care a fost căutată cu disperare de toată lumea, s-a aflat la munte şi la mare.

Poliţia din Brăila a închis cazul tinerei din Ianca, dată dispărută imediat după ce a susţinut examentul de Bacalaureat. Nimeni nu ştia nimic despre ea, iar după 20 de zile, poliţiştii au identificat-o într-o maşină, în trafic, în zona localităţii Bărăganul.

Cosmina a declarat că a fost „la munte” şi „la mare” în tot acest timp, nu vrea să revină la domiciliu şi că a plecat voluntar de acasă, ca urmare a unor divergenţe cu părinţii săi. Pentru că fata are 18 ani şi este majoră, poliţiştii au închis dosarul, informează şi debraila.ro.

De asemenea, fata a refuzat să precizeze în compania căror persoane s-a aflat în tot acest timp.

Reamintim că tânăra Cosmina Ionela Vlad a fost dată dispărută de familie şi prieteni şi căutată la nivel naţional şi internaţional timp de aproape 3 săptămâni, fără vreun rezultat.

Mii de oameni s-au implicat în acest caz, distribuind informaţia dispariţiei sale şi încercând pe toată căile să participe la găsirea ei.