Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

A auzit sunete care veneau din aceasta crapatura si a mers sa investigheze. Surpriza uriasa pe care a avut-o cand a bagat mana in interiorul ei.

in Curiozitati de

Intamplarea s-a petrecut intr-o zona rurala de langa Glasgow, in luna mai 2016, in jurul orei locale 18. Oamenii au auzit initial diverse sunete, dar nu au realizat din primele momente de unde anume vin.

Separat de turma sa, un miel a cazut intr-o crapatura in pamant. Norocul sau a fost ca doi barbati care se plimbau pe camp in acele momente au auzit scancetele animalului si au facut tot posibilul sa il scoata din groapa in care a cazut.Salvarea animalului nu a fosta usoara. Se pare ca mielul era captiv intre bucatile de pamant, iar scotienii nu aveau nicio idee cum sa procedeze pentru a il elibera.

Lipsiti de inspiratie, dar dornici sa ajute, cei doi barbati au facut tot posibilul pentru a ii reda libertatea animalului. Cautand cu mana, unul dintre ei i-a gasit gatul animalului si a inceput sa il traga usor afara. In tot acest timp, colegul sau de plimbare a filmat intreaga scena.

Din ce stim noi, mielul e bine si s-a intors alaturi de mama sa.„, a scris unul dintre salvatori in descrierea clipului postat pe YouTube, conform Daily Mail.

https://www.youtube.com/watch?v=JQi_zkpcm80

Ultimile din

Mergi la SUS