5 moduri în care poți petrece o seară de vineri

in Diverse de
horacredit.ro/

Seara de vineri reprezintă sfârșitul de săptămână și începutul celei mai bune perioade din cadrul acesteia. După 5 zile petrecute la locul de muncă, vrei să te relaxezi și să te distrezi. Fie că vrei să petreci alături de prieteni sau de persoana iubită, locurile și posibilitățile sunt variate și depinde de timpul și energia pe care vrei să o aloci sfârșitului de săptămână.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru următoarea seară de vineri, mai jos vei găsi 5 idei prin care să te poți distra alături de persoana iubită sau de prieteni:

  1.       Un meci de bowling

Bowling-ul este un sport mai puțin practicat în România, dar este modul ideal în care să te relaxezi și să petreci o seară de vineri după o săptămână de muncă. Regulile jocului sunt simple, participanții trebuind să doboare un număr de 10 popice care sunt așezate în formă de triunghi. Evidența scorului este ținută de un sistem de monitorizare automat, deci îți mai rămâne doar să te distrezi. Dacă dorești să porți o ținută specială pentru acest joc, poți găsi pe internet o multitudine de cămăși dedicate jucătorilor de bowling.

  1.       Un film la cinema

Serile de weekend sunt dedicate celor mai noi și mai bune filme apărute. Fie că preferi acțiunea, comedia, drama sau thriller-ul, vei găsi mereu un film pe gustul tău. Dacă nu dorești să te deplasezi până la cinema ca să vezi ce filme urmează să fie proiectate, poți viziona pe pagina de internet a fiecărui cinematograf lista capodoperelor ce urmează sa fie rulate. Pentru a economisi timp, foarte multe cinematografe oferă posibilitatea de a achiziționa bilete online. Nu uita că un film bun poate fi mereu însoțit de popcorn și suc.

  1.       O cină la un restaurant

Cina la restaurant poate fi luată în orice seară din săptămână, însă dacă dorești să te relaxezi și să-ți încarci bateriile pentru zilele de week-end care urmează, cina la restaurant rămâne modul în care îți poți petrece o seară de vineri. Pentru o seară ideală, pe lângă meniul diversificat, asculta concerte live la Berăria H, iar pentru mai multe detalii despre meniu, program și concertele ce urmează, poți vizita site-ul berariah.ro.

  1.       Un meci de biliard

Biliardul, alături de șah, este considerat un sport al minții și poate fi o activitate relaxantă și interesantă. Chiar dacă ești amator sau ai mai practicat acest sport, fiecare lovitură este unică, așă că vei fi mereu surprins de dinamica jocului. Un meci de biliard poate fi jucat de doi sau mai mulți participanți, rămănând una dintre variantele prin care te poți distra împreună cu prietenii tăi.

  1.       Ieșire într-un club

Dacă ești amator de distracție și preferi muzica și voia bună, cluburile oferă aceste posibilități. Fiecare club te întâmpină cu tematică și muzică diferită, astfel având o gamă variată de locuri în care poți merge. În funcție de perioada din an, cluburile se adaptează și pregătesc petreceri pentru cei dornici de distracție. Nu uita că o ținută adaptată specificului clubului te va scoate în evidență și te va face să te simți unic.

Cele 5 idei te pot ajuta să-ți alegi modul în câte îți vei petrece finalul de săptămână, distracția din week-end te va ajuta să te relaxezi și să te pregătești pentru următoarea săptămână. Nu uita că poți face orice dorești atât timp cât asta te va ajuta sa-ți recapeți energia și să fii mai pozitiv. Tu cum te vei distra în următoarea seară de vineri?

horacredit.ro/