Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

3 paşi simpli pentru a afla cât de proaspătă este carnea pe care o cumperi

in ExtraNews

Vreti sa aveti siguranta ca la urmatoarele cumparaturi carnea pe care o veti lua din supermarketuri sau orice alt magazin va fi proaspata? Pentru a nu fi păcăliti, iată ce trebuie să faceti:

1. Carnea roșie, precum cea de vită sau de miel, are o culoare roșu-aprins când este proaspătă. Dacă are nuanțe violet, înseamnă că a fost expusă la oxigen, însă, în cele mai multe cazuri, poate fi consumată, conform myhalalkitchen.com.

2. Apasă carnea cu degetul – dacă aceasta ”revine”, înseamnă că este proaspătă. Dacă degetul se afundă în carne, cel mai probabil este veche și și-a pierdut elasticitatea.

3. Miroase carnea întotdeauna. Nu ar trebui să miroasă a nimic. Dacă simți miros de amoniac sau alte substanțe, sunt șanse ca bucata de carne să nu fie proaspătă.

Sursa: ganduridinierusalim.com

Comentarii
html image example

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

Vă mulțumim cu drag, Echipa ExtraNEWS

Ultimile din

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗
Mergi la SUS