Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

10 afirmatii cu forța divină, care îți pot schimba viața…

in Diverse de

Pentru ca fiecare dintre noi meritam o viata mai buna si pentru ca fiecare dintre noi putem sa traim mai fericiti, mai impacati, mai in acord cu fortele Universale, cu Divinitatea…

10 Afirmatii cu forta divina, care iti pot schimba viata

1. Pot sa ating maretia vietii
Una dintre cele mai puternice afirmatii este: „Pot sa ating maretia vietii”. Aceasta trebuie sa fie insotita de increderea deplina ca poti realmente sa obtii tot ceea ce iti doresti, orice este pozitiv, in viata. Concentreaza-te pe viziunile si visele tale si ai incredere ca ele pot deveni realitate si ca meriti sa traiesti experiente benefice.


2. Astazi sunt plina de energie si de o fericire imensa
Bucuria porneste dinauntrul nostru si nu din exteriorul nostru. Fa-ti un obicei din a te trezi cu zambetul pe buze in fiecare dimineata!

3. Ma iubeesc si ma accept asa cum sunt
Iubirea de noi insine ar trebui sa fie cea mai pura si frumoasa forma de iubire. Atunci cand te iubesti, incepi sa te apreciezi si sa te auto-respecti. Nu este vorba despre egoism, nu este vorba despre narcisim. Atunci cand iubirea de noi este detasata de ego, ea este pura, fireasca si pozitiva. Daca ai incredere in tine si in tot ceea ce faci, vei incepe sa te vezi intr-o lumina noua, vei fi incurajata sa faci lucruri noi, interesante.

4. Corpul meu este sanatos; mintea mea brilianta; sufletul meu este linistit
Un corp sanatos porneste de la o minte santoasa. Daca suferim de emotii negative, chiar si cei din jurul nostru sunt afectati. Cei care provocam bolile suntem noi insine. Nu mai permite raului in viata ta!

5. Cred ca pot realiza orice
Trebuie sa iti spui si sa crezi aceasta in fiecare zi! Auto-incurajeaza-te, crezi in capacitatile tale! Poti realiza orice.

6. Tot ceea ce mi se intampla acum, se intampla spre binele meu!
“Unele schimbari arata negative la suprafata, dar curand vei realiza ca se creeaza spatiul pentru ceva nou in viata ta.” – Eckhart Tolle
Nu exista victime, nu exista accidente si nu exista coincidente. Trebuie sa stii din adancul inimii ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv si ca acesta este in perfecta sincronicitate cu Universul. Fii in pace cu cele ce se petrec. Astfel, fricile tale in legatura cu ziua de maine se spulbera.

7. Eu sunt arhitectul vietii mele
Este ceea ce ar trebui sa iti spui in fiecare dimineata, cand te trezesti. Fiecare noua zi , iti da posibilitatea unui nou inceput si sansa de a face ceva pentru cei din jurul tau. Poti sa faci orice pentru a-ti face ziua mai frumoasa, fiindca tu esti arhitectul vietii tale. Daca incepi ziua cu atitudine pozitiva, poti sa transformi totul in ceva incredibil.

8. Ii iert pe cei care m-au ranit in trecut si ma detasez de ei in pace
Nu inseamna ca stergi cu buretele ceva ce ti s-a intamplat in trecut, ci ca te impaci si ca accepti lectiile pe care le-ai primit. Puterea ta de a ierta este ceea ce te face sa mergi mai departe. Puterea ta de a ierta schimba dinamismul vietii tale.

9. Abilitatea de a cuceri limitarile mele este nelimitata; posibilitatile de a izbandi sunt nelimitate
Mai simplu spus, nu ai decat limitele pe care ti le pui tu insuti. Ce fel de viata iti doreti? O viata plina de limitari? Ce fel de bariere iti pui tu insuti/ insati? Aceasta afirmatie te va ajuta sa inlaturi limitarile pe care le pui chiar si prin intermediul subconstientului.

10. Astazi imi abandonez vechile obieciuri si aleg altele noi, mult mai pozitive
Trebuie sa intelegi ca momentele dificile sunt doar faze de moment ale vietii. Si aceasta va trece impreuna cu obiceiurile negative din trecut. Te adaptezi energiilor pozitive care se manifesta prin tine si care te conduc catre idei briliante si catre un fel de a fi si a gandi care te ajuta sa evoluezi si permite acestei energii sa curga.

Sursa: garbo.ro

Ultimile din

Mergi la SUS