Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tudor Chirilă : „Cât de naiv să fii să crezi că lui Dragnea chiar îi pasă de altceva sau altcineva decât de procesul lui”

in ExtraNews de

Dragnea a afirmat ca Ministerul Justitiei ar trebui sa prezinte o situatie cu numarul persoanelor decedate in penitenciare, precizand ca „un om a murit in penitenciar”, referindu-se la Adamescu. Omul de afaceri a murit, insa, intr-o clinica privata.

La scurt timp dupa declaratia facuta de liderul PSD, in mediul online au aparut si reactiile. Printre cei care au dorit sa precizeze ca Dan Adamescu NU a murit in penitenciar, ci intr-o clinica privata a fost si Tudor Chirila.

„Adamescu (Dumnezeu sa-l ierte) a decedat intr-o clinica privata, nu in penitenciar. Cat de naiv sa fii sa crezi ca lui Dragnea chiar ii pasa de altceva sau altcineva decat de procesul lui care are termen de judecata pe 31 ianuarie?”, a scris Tudor pe Facebook.

Liviu Dragnea a afirmat ca statul roman trebuie sa ia masuri de ameliorare a conditiilor din penitenciare.

”Din pacate, de ani de zile Romania a primit foarte multe amenzi si a primit foarte multe condamnari pe conditiile din penitenciare. Sunt enorm de multe documente oficiale, din pacate nu au fost foarte mediatizate care arata ca Romania e privita foarte rau din punctul asta de vedere, respectiv conditiile inumane din penitenciare”, a spus Dragnea.

El a evocat si decesul omului de afaceri Dan Adamescu in cursul noptii de luni spre marti.

”Totusi azi-noapte a murit un om in penitenciar. Acel om nu fusese condamnat la moarte. Eu cred ca Ministerul Justitiei, in foarte scurt timp, sa arate cati au murit in inchisorile din Romania, ca poate e bine ca toti sa stim”, a spus presedintele PSD.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit la varsta de 68 de ani, intr-o clinica privata.

Pe 10 septembrie 2016, in baza documentelor medicale depuse de avocati, Adamescu a fost transferat de la Penitenciarul Jilava la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru investigatii in vederea unei operatii la genunchi, pentru montarea unei proteze.

Ulterior, in baza recomandarilor unui medic de la Spitalul Floreasca, Dan Adamescu a fost transferat, sub paza, la un spital privat, de atunci nemairevenind in penitenciar.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS