Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

PSD admite că nu există banii pentru măririle halucinante de salarii pe care le pregătește:”

in Politic de

Pe Facebook, jurnalistul Vlad Petreanu a scris: PSD admite că nu există banii pentru măririle halucinante de salarii pe care le pregătește: “Daca vom scoate doar 2% din economia subterana vom avea cele 16 miliarde pentru majorarile de salarii si pensii (Olguta Vasilescu)”

Miercuri seară, la Antena 3, a fost seara recunoașterilor: Ministrul Muncii a recunoscut că are nevoie de 2% din economia ilegală pentru a mări salariile iar Liviu Dragnea a recunoscut că măririle de salarii vor crește deficitul iar din această cauză România va pierde fondurile europene.

Olguta Vasilescu, potrivit hotnews.ro: „Nu ne propunem sa punem biruri pe romani ci ne propunem sa impozitam totul. Daca vom scoate doar 2% din economia subterana vom avea cele 16 miliaarde pentru majorarile de salarii si pensii

Liviu Dragnea la Antena 3 potrivit stiripesurse.ro: ”E un plan pentru a decredibiliza guvernul nostru, pentru a genera, în Comisia Europeană, ceva nemaipomenit, nemaiauzit. Comisia să nu aștepte sfârșitul anului și să declanșeze procedura de deficit excesiv. Ăsta e planul, e un plan complex, cu care o să ne batem. Se poate ajunge la blocarea fondurilor europene. Dacă îl continuă, o să discutăm și mai deschis. Și mă refer la cel mai înalt nivel, nu la nivelul 2 sau 3.”

Ultimile din

Mergi la SUS