Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Proaspat eliberat din inchisoare, Andrei Placinta s-a angajat la Curtea de Apel Galati! Fiul fostei senatoare, Sorina Placinta, a fost CONDAMNAT pentru tentativa de omor

in ExtraNews de

Andrei Plăcintă, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă, și-a găsit un job la numai patru luni de la eliberarea condiționată din închisoare, conform Kanald.ro.

Tânărul a fost angajat pe postul de interpret și traducător autorizat de la Ministerul de Jusție, desfășurându-și activitatea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galați. Totuși, nu se știe cum Plăcintă Jr. a reușit să obțină postul, în condițiile în care pentru aprobarea dosarului erau interzise antecedentele penale. 

Conform legii 178/1997, „Ministerul Justiției autorizează, la cerere, după verificarea actelor depuse la dosarul de autorizare, traducătorii și interpreții folosiți de entitiățile prevăzute la lege la articolul 1: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiției, Parchetul de lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, organele de urmărire penală, instanțele judecătorești, birourile notarilor publici, avocați și executori judecătorești.”

Potrivit b1.ro, Andrei Plăcintă a fost închis pentru tentativă de omor, în decembrie 2010, după ce a încercat să lovească cu mașina un bărbat care încerca să aplaneze un conflict între el și iubita lui.

Ultimile din

Mergi la SUS