Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Povestea ULUITOARE din spatele cazului asasinului de la Palilula! Ce au descoperit poliţiştii la el în casă

in ExtraNews de

In spatele asasinului de la Palilula care a iesit la vanatoare de oameni sta o poveste uluitoare. Autoritatile au descoperit mult prea tarziu ca acest individ cu probleme psihice traia din vanzarea de arme pe internet.

Pe cele mai multe le modifica in atelierul sau. In momentul in care a intrat in conflict cu vecinii, iar pe doi dintre ei i-a ucis, era in uniforma de camuflaj, purta cagula si avea patru pistoale.

Anul trecut Dragos Furtuna posta pe un forum un anunt de vanzare a unui pistol. Individul, spun anchetatorii, mergea des in Germania unde lucra ca sofer, iar intr-o perioada a urmat acolo un tratament pentru depresie.

Reporter: „Stiti ca lua un tratament antidepresiv?”
Bunicul sotiei criminalului: „Da, da, da, lua.”
Reporter: „Avea probleme psihice?”
Bunic: „Avea ceva, ceva, da.”

Nu se stie deocamdata daca tot din Germania isi facea rost de anumite componente pentru armele pe care le asambla in atelierul din beciul casei sale. Cert este ca sosit de curand in tara, Furtuna a declansat iadul la Palilula. S-a folosit de armele modificate de el si a ucis doi oameni. Vineri dupa-amiaza criminalul si-a parcat masina langa curtea unor vecini. Acestia, tata si fiu, l-au rugat sa o mute pentru scurt timp, pentru ca nu aveau loc cu tractorul. Furtuna a facut o criza de nervi si a tras. In masacru si-au pierdut viata Fabian Trandafir, parintele unui copil de numai doi ani si jumatate, si tatal sau, Ioan Trandafir.

Aflat pe patul de spital, un alt vecin care a sarit in ajutorul victimelor povesteste ce a vazut.

Vasile Zidaru, victima: „Mi-a zis, unchiule da drumul acasa ca daca nu mori si tu cu el.”
Reporter: „Cate pistoale a avut?”
Vasile Zidaru: „Patru.”
Reporter: „Patru in mana?”
Vasile Zidaru: „Nu. Unul aici si aici (arata la picioare), unul la brau si unul in mana. Era camuflat ca la armata. El a calculat asta, a calculat sa faca razbunare asta.”

Apropiatii familiei spun ca abia acum femeia care traia de mai multa vreme langa criminal a povestit ca avea o viata de cosmar. Individul o ameninta mereu ca daca va spune ce armanent are in casa o va executa.

Vasile Zidaru, victima: „Si ea a fost taiata ca sa nu spuna nimic ca o executa, ea a fost cu lama cu cutit.”
Reporter: „Era terorizata?”
Vasile Zidaru: „Nu prea iesea afara, doar ea iesea din casa.”

Vecin: „Ea de asta a mai plecat de acasa pentru ca nu era de acord cu el.”

Vecin: „Eu nu am intrat de un an, cine a mai intrat la ei, ca numai poarta incuiata o aveau.”

Sotia lui Dragos Furtuna a fost cea care a incercat intreaga zi sa il linisteasca. Dupa toate cele intamplate duminica a cedat si a fost luata de o ambulanta si dusa de urgenta la spital.

Cei doi barbati care au scapat cu viata ca prin minune, ar putea din pacate sa ramana cu sechele.

Dr. Cristina Geormaneanu, purtator de cuvant Spitalul Judetean Craiova: „Aceasta fractura in urma complicatiilor poate sa evolueze dificil, pacientul poate sa nu isi foloseasca mana dreapta. Cea de-a doua victima a avut viata pusa in pericol deoarece plaga impuscata se afla la nivelul fetei, cranio-facial.”

Din seara atacului armat, localnicii din Palilula nu mai au liniste. Pentru a evita eventualele conflicte, politistii patruleaza pe ulite.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS