Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Liviu Dragnea s-a întors cu buza umflată în țară! Președintele și premierul Israelului au refuzat să se întâlnească cu președintele PSD

in Politic de

Liviu Dragnea a efectuat în perioada 4-6 martie o vizită pe linei parlamentară în Israel. Dorința președintelui Camerei Deputaților a fost ca să profite de această ocazie pentru a avea o întrevedere cu premierul Benjamin Netanyahu sau cu președintele Reuven Rivlin.

Numai că președintele PSD a trebuit să se întoarcă cu buza umflată înapoi în țară fiind refuzat de ambii oficiali israelieni, conform EVZ. În schimb, premierul și președintele Israelului au ales să se întâlnească cu guvernatorul de New York, Andrew Cuomo, pe care l-au și numit un „prieten adevărat”.

Refuzul celor doi a venit exact în momentul în care guvernul României se confrunta cu o gravă criză de imagine în străinătate ca urmare a protestelor din țară de după adoptarea ordonanței 13 de modificare a codurilor penale.

Vizita lui Dragnea în Israel a venit la invitația președintelui Knessetului (numele Parlamentului din Israel), Yuli-Yoel Edelstein, care l-a chemat să participe la Seminarul internațional Diasporas 2017. Cu această ocazie, președintele PSD s-a întâlnit cu liderul Partidului Muncii, Isaac Herzog, liderul grupului parlamentar de prietenie cu România din Knesset, Yoseph Yonah și cu președintele Knessetului, Yuli-Yoel Edelstein.

În vizita din Israel, Dragnea a fost însoțit de șeful cancelariei sale Anca Spiridon, de deputații Georgian Pop (PSD) și Silviu Vexler (minorități), cât și de ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstârnac.

Ultimile din

Mergi la SUS