loading...

Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Fotografii şocante dintr-un bordel din Bangladesh, una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală

in Curiozitati

Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cea mai veche casă de toleranță din țară și a stat de vorbă cu prostituatele.

Kajol with a customer. She thinks she is 17 years but does not know her exact age. She was married with 9 years. Her aunt sold her to the Kandapara brothel. She has a 6 month son, Mehedi. Two weeks after the birth she was forced to have sex again with customers. Because of the baby her business is not so good.

O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

hoyn_the_longing_of_the_others_04-631x420

Povestea spusă de Sandra Hoyn în imagini a fost premiată de legendara companie Magnum Photos. Bordelul Kandapara din districtul Tangail este cel mai vechi și al doilea ca mărime din Bangladesh. Funcționează de aproape 200 de ani. În 2014 a fost demolat, însă a fost repus pe picioare în urma intervenției mai multor organizații neguvernamentale.

hoyn_the_longing_of_the_others_08-631x420

Poate părea ciudat că aceste organizații au intervenit pentru reînființarea unui bordel, însă activiștii au insistat asupra faptului că multe dintre femeile din bordel s-au născut aici, au crescut aici și nu aveau unde să se ducă. Suporterii bordelului consideră că munca în industria sexului este o muncă exact ca oricare alta și că femeile de aici nu-și doresc să facă altceva.

hoyn_the_longing_of_the_others_15-631x420

hoyn_the_longing_of_the_others_17_0-631x420

hoyn_the_longing_of_the_others_18_0-631x420

hoyn_the_longing_of_the_others_21-631x420

Așa se face că, la sfârșitul anului 2014, bordelul a fost reînființat, iar prostituatele s-au întors la lucru. Astăzi, zona bordelului este încercuită cu un zid gros de doi metri. Pe străzile din vecinătate sunt deschise tot felul de tarabe cu mâncare și ceainării. În spatele zidurilor, bordelul funcționează după propriile reguli, respectă propria ierarhie, complet diferită de ceea ce se întâmplă în restul societății.

hoyn_the_longing_of_the_others_26-631x420

hoyn_the_longing_of_the_others_29-631x420

hoyn_the_longing_of_the_others_35-631x420

hoyn_the_longing_of_the_others_40-631x420

Sursa: infoalert.ro

loading...

Ultimile din

Mergi la SUS