Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

DOSAR PENAL pentru UN OBIECT pe care mulți dintre șoferi ÎL AU ÎN MAȘINĂ

in ExtraNews de

Dosar Penal pentru șoferii care au acest obiect în mașină. Polițiștii nu stau la discuție și trec direct la întocmirea dosarului, deoarece obiectul este folosit de foarte mulți pentru autoapărare, dar…

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală din Valu lui Traian au luat în trecut o decizie care l-a lăsat pe un șofer cu un dosar penal. Motivul?

În urma verificării autoturismului, pe bancheta din spate, a fost depistată o bâtă din lemn tip baseball, cu lungimea de 80 centimetri, diametrul 4 centimetri. Degeaba le-a spus omul că ţine obiectul în maşină în scop de apărare, scrie evz.ro.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, fiind cercetat în stare de libertate.

În urma verificării autoturismului, pe bancheta din spate, a fost depistată o bâtă din lemn tip baseball, cu lungimea de 80 centimetri, diametrul 4 centimetri. Degeaba le-a spus omul că ţine obiectul în maşină în scop de  apărare. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, fiind cercetat în stare de libertate.

Ultimile din

Mergi la SUS