Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Cei nascuti in aceasta zodie au sansa sa castige foarte multi bani

in ExtraNews de

VARSATOR
Poate vi se propune un job, vreo colaborare care sa v-aduca un supliment financiar de care-aveti atata nevoie. E posibil sa primiti o confirmare din biroul sefilor, sa vi se aprobe ceva pe care l-ati cerut mai demult, pot fi si bani, dar mai degraba alt gen de beneficii.

PESTI
Se-aduna bani in cont si e posibil sa gasiti o cale de a va asigura si in continuare un venit, de intretinere. Au loc schimbari pe dinauntrul vostru si o sa luati niste decizii referitoare la viasta personala, s-o imbunatatiti pe ici pe colo, c-aveti nevoie de asa ceva.

BERBEC
Marea dragoste se poate sa v-astepte pe undeva in alta tara, sa faceti cunostinta cu prima ocazie cand veti pleca sau va stiti deja. Vi se va legaliza un act si o sa va puteti prezenta la un interviu sau la un examen, la scoala, ori vi se va aproba un credit, o refinantare, daca e cazul.

TAUR
O sa va descurcati frumos in perioada asta la scoala, o sa aveti idei, inspiratie, memorie buna si-o sa mearga totul struna. O sa faceti ceva serios, cu banii stransi, schimbati casa, va luati alta masina sau va ocupati, in sfarsit, de sanatate faceti investigatii ample, sa fiti sanantosi tun.

GEMENI
Poate-abia acum, la a doua vedere, o sa-i acordati mai multa atentie unei persoane care se simte atrasa de voi si dati curs unei relatii. Poate vi se comunica o hotarare judecatoreasca, dar e posibil sa ajungeti si voi la o intelegere cu cineva cu care v-ati intalnit in instanta si sa faceti pace.

RAC
Poate va ganditi la o specializare, sa puteti cere mai multi bani la o angajare, sa v-ajunga pentru traiul de zi cu zi. Se poate sa fiti chemati mai des in biroul sefilor sau voi sa aveti diverse motive sa bateti la usa lor, sa le cereti o marire de salariu, o invoire si altele.

LEU
Daca va cheama seful la o negociere e bine sa aveti un speach pregatit, niste argumente solide in favoarea voastra sa fiti castigatori. Poate e momentul sa va hotarati daca veti locui impreuna cu fiinta iubita si sa va casatoriti sau spuneti lucrurilor pe nume, fara ocolisuri.

FECIOARA
Oameni care nu v-au mai cautat de multa vreme or sa tot aiba cate ceva sa va spuna si nici pretendentii nu vor lipsi, o sa creasca numarul lor. Se poate s-aveti discutii cu partenerii de afaceri care vor sa va atraga in diferite proiecte, deloc banale si e bine sa cantariti bine de tot ofertele.

BALANTA
E posibil sa va iasa-n cale cineva care sa faca o adevarata revolutide in viata voastra, sa starneasca o pasiune de proportii. Poate faceti o sedinta ca sa fixati noi responsabilitati, chiar si pentru o activitate din particular, ca sa fie cu succes – ca tot e anul vostru norocos.

SCORPION
O sa va cam lasati purtati de val, in noua poveste de dragoste si s-ar putea sa iasa si bine, sa fie o relatie statornica. Va aflati intr-o etapa de mare inspiratie, intuitia va spune ce alegeri sa faceti, atat pe plan profesional cat si personal – fiti in acord cu voi insiva.

SAGETATOR
Poate-o sa va integrati intr-un grup care vrea sa schimbe o mentalitate, sa aduca ceva nou intr-un domeniu si o sa fie perfect, e de-ncercat. Poate fi o zi decisiva pentru voi, sa va dati acordul pentru o colaborare sau sa ziceti DA fiintei iubite cu care vreti sa va casatoriti.

CAPRICORN
Poate va uniti fortele cu cele ale rudelor apropiate si puneti cu totii umarul la un eveniment care va avea loc in curand, o nunta, un botez. Se poate sa va aflati la inceput de drum intr-o chestiune de ordin profesional si chiar sa dati lovitura ca e an bun de cariera pentru voi.

Sursa: stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS